Περιπετειώδες το Αριστερό πρόσημο στο κασιματέικο.

Εσύ; εσύ, τι έχεις να πεις πουαρό μου; 

...που κάλεσε πρόσφατα ο Κασιμάτης μεγάλη μάζωξη με τους υποψηφίους, να δείξει επιτέλους ότι είναι δημοκρατικιά παράταξη αυτή, οπότε δε λειτουργεί με την αρχή του ενός ανδρός (αλίμονο, αν ήταν έτσι μπορεί να διοικούσε μόνος, με τις συμβουλές των φίλων και των στενών συγγενών του και θα χε πάθει ο Κορυδαλλός παρεολαγνεία και οικογενειοκρατία και θα υπέφερε από τα φαινόμενα). 
Που λες πουαρό μου, 
στη μάζωξη αυτή, έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους και τέσσερις συριζαίοι υποψήφιοι, με συνοδεία διευρυμένης αντιπροσωπείας και υποστήριξης κλιμακίου, συμπεριλαμβανομένου του τοπικού συντονιστή Βαγγέλη Γκέκα, μετά ακολούθων και υπασπιστών. 
Άμεσα με το καλώς ήρθατε η υποψήφια Κ.Μ., της αντιπροσωπείας του "η πόλη μας αλλιώς" (έτσι ή κάπως παρόμοια φημολογείται ότι θα λέγεται), έλαβε και το λόγο, ίσως επειδή πρόσεξε και μούρες αντιπαθητικές, για να τους πάρει τον αέρα.
Στη φόρα της επάνω είπε πολλά -και μάλλον δεν αρέζανε ούτε και του Σταύρου- που τους έφερε κει για να βοηθήσουν, να μη χάσει, όχι για να χάσουνε "ολοι μαζί", (ειπώθηκε από άλλον μεγαλοσχήμονα). 
"Έχουμε καθαρές θέσεις, έχουμε προγραμματική συμφωνία... και βρισκόμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε αυτά που αποτελούν τις ιδέες μας, είμαστε η αριστερά, οι προθέσεις μας είναι καθαρές, θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, έχουμε στόχους ... "Είμαστε της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ..." ανέφερε με έμφαση η Κ.Μ., "αυτό που εκπροσωπούμε είναι συγκεκριμένο". 
Ευθύς αμέσως, άλλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Κασιμάτη Κεφάλας Δημήτριος  ζήτησε το λόγο.
Χωρίς περιστροφές ανέφερε "και μεις είμαστε δεξιοί και έχουμε και μεις προγραμματικούς στόχους, με αυτή τη συμφωνία συμμετέχουμε και μεις στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Κασιμάτη". Υπάρχει η Νέα Δημοκρατία στην πόλη και εκπροσωπείται στο ψηφοδέλτιο..." - και ανέφερε τη μητσοτακική ομάδα του ψηφοδελτίου. 

Για να τραμπαλίζεται καλύτερα το αριστερό πρόσημο στις κοινές ολομέλειες με το δεξιό πρόσημο της ΝΔ στο πλαίσιο του προοδευτικού ανοίγματος, άκουσα ότι έχει εργαστεί πάρα πολύ συστηματικά ο Γαβρίλης από την περιφέρεια, που σκέφτεται μάλιστα να εξασφαλίσει νέα προγραμματική σύμβαση για παιδικές χαρές στο Κορυδαλλό με ασφαλείς προδιαγραφές για ακροβατικά, παραθέτω και το αποκαλυπτικό David and Steph Teeterboard training. 

Ο Δημήτριος Κεφάλας, αρθρογράφος παλιά κλικ εδώ, δεν είναι πρώτη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Κασιμάτη, ρίχτε μια ματιά εδώ, σε αναρτήσεις κορυδαλλιώτικου ιστολογίου το 2014  




Σχόλια

  1. In this manner my friend Wesley Virgin's autobiography launches in this shocking and controversial VIDEO.

    You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he revealed hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get everything they want.

    As it turns out, these are the same methods many famous people (especially those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become rich and successful.

    You probably know that you use only 10% of your brain.

    Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Maybe this thought has even occurred INSIDE your very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years back, while riding a non-registered, beat-up garbage bucket of a vehicle without a driver's license and $3 on his bank card.

    "I'm very fed up with living check to check! When will I finally succeed?"

    You've taken part in those types of questions, isn't it right?

    Your very own success story is waiting to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο