Έτσι Γιώργο μου.

Η Προτεινόμενη σύναψη Δανείου του Δήμου Κορυδαλλού από το Ταμείο Παρακαταθηκών ,μαζί με την αύξηση των Δημοτικών Τελών και την Αναχρηματοδότηση προγενέστερων Δανείων σημαίνει και το Τέλος των Ψευδαισθήσεων - Εικονικών πραγματικοτήτων που είχαν καλλιεργηθεί στο Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια.
Α) Ψευδαίσθηση πρώτη το "οικονομικό θαύμα" που επικαλέστηκε η Δημοτική αρχή για να κερδίσει τις εκλογές Μαίου του 2014 και ότι ο Δήμος μας είναι στέρεος και δυνατός η οποία συνιστά και Πολιτικό-Αυτοδιοικητικό Ατόπημα απέναντι στους Πολίτες-Δημότες του Κορυδαλλού.
Β) Ψευδαίσθηση δεύτερη ότι για τα Οικονομικά προβλήματα έφταιγαν(αποκλειστικά) τα μνημόνια και η κρίση όταν ο Δήμος βρίσκεται σε κρίση από το 2004 και μετά.
Γ)Ψευδαίσθιση τρίτη ότι οι Επιχορηγήσεις που λαμβάνει ο Δήμος είναι λίγες και τον υποχρηματοδοτεί ,όταν αυτές επαρκούν και περισσεύουν (για τη λειτουργία του) συνυπολογιζόμενες και τις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και άλλα Ευρωπαικά Κονδύλια του επαρκούν για να λειτουργεί και με πλεόνασμα αλλά στην προκείμενη περίπτωση η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ και ο ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΣ του ,δεν του δίνουν τη Δυνατότητα για Αναπτυξιακή και Κοινωνική Διαδικασία με Ιδίους Πόρους.
Δ) Ψευδαίσθηση τέταρτη και υποκρισία ότι κανείς δεν Ήξερε τίποτα (η τότε και νύν Αντιπολίτευση πλην κάποιων περιπτώσεων) όταν μόνο τα Χρέη των Δημοτικών Επιχειρήσεων (και τα οποία μεταφέρονται στο Δήμο μας) υπερβαίνουν τα δέκα εκατομμύρια και τα οποία τον υπερχρεώνουν περεταίρω και θα δημιουργήσουν προυποθέσεις για νέα δάνεια και τα οποία με τη σειρά τους θα τα πληρώσουν οι Πολίτες-Δημότες.
Ε) Ψευδαίσθηση πέμπτη ότι και οι Δημότες δεν Ήξεραν τίποτα Όταν στις Εκλογές του Μαίου του 14 τους ειπώθηκε η αλήθεια και επέλεξαν όπως επέλεξαν.
ΣΤ)Ψευδαίσθηση έχτη,ότι υπάρχουν παντού εύκολες λύσεις ενώ η πραγματικότητα προσγειώνει ανώμαλα.

Στα πλαίσια αυτά και πολλά άλλα καταψήφισα στην Οικονομική επιτροπή (και το ίδιο θα πράξω στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα.) την εν λόγω εισήγηση όχι για αντιπολιτευτικούς λόγους αλλά για το λόγο ότι ο περεταίρω δανεισμός του και υπερχρέωση δεν λύνει τίποτα (αλλά μόνο πρόσκαιρα)με βάση την Οικονομική και Διοικητική κατάσταση που επικρατεί σε αυτόν.
Η Θέση μου αυτή είναι γνωστή σε όλους από το 2011 και οι εξελίξεις τη δικαιώνουν.
Πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή πολιτικής , επανασχεδιασμό της κατεύθυνσης και των λειτουργιών του για να βγεί από τα αδιέξοδά του πριν επέλθη το μοιραίο (δηλ το κλείσιμό του)
Με σεβασμό στη λαθεμένη και αδιέξοδη αυτή επιλογή προσθέτω και κάτι άλλο,ότι Οι λέξεις και οι συμπεριφορές που δημιουργούνται στα χρόνια της κρίσης (και όχι μόνο) εκδικούνται ιδιαιτέρων εάν οδηγούνε στην απόκρυψη της αλήθειας για τους πολλούς


Ο διπλανός του κυρίου Μελά υποψήφιος (το 2014) κάνει σήμερα πολύ καλά τη δουλειά που είχε κάνει ο Κασιμάτης το 2010, και την ίδια δουλειά που κάνει ο κύριος Μελάς το 2019.
Εξαφανίζοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα:
Κασιμάτης, 2010

Μελάς 2019 (διάδοχος)


Σχόλια

  1. This is how my friend Wesley Virgin's biography launches in this shocking and controversial VIDEO.

    You see, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he found hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get anything they want.

    THESE are the same secrets tons of celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and elite business people used to become rich and successful.

    You've heard that you use only 10% of your brain.

    Really, that's because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Maybe that conversation has even occurred INSIDE OF YOUR own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain around 7 years back, while driving an unregistered, garbage bucket of a car with a suspended license and $3.20 in his bank account.

    "I'm absolutely frustrated with going through life check to check! Why can't I turn myself successful?"

    You've been a part of those those conversations, ain't it right?

    Your success story is waiting to be written. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιπετειώδες το Αριστερό πρόσημο στο κασιματέικο.